Fiul de 16 ani al unui fost fotbalist, s-a sinucis în scara blocului - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fiul de 16 ani al unui fost fotbalist, s-a sinucis în scara blocului


Adolescentul în vârstă de 16 ani care s-a spânzurat marți pe casa scării a unui bloc din Mihai Bravu este fiul lui Florin Pancovici, fost jucător de fotbal legitimat la Petrolul Ploiești. Tânărul a lăsat un bilet de adio prin care își cere iertare familiei că a recurs la un astfel de gest.
 Sebastian Pancovici a fost găsit spânzurat marți dimineață pe casa scării a blocului unde locuiește chiar de către tatăl său, Florin Pancovici. Bărbatul a fost și cel care a tăiat sfoara de care atârna trupul neînsuflețit și a încercat să-l resusciteze.  Din păcate, medicii solicitați la fața locului de către un vecin nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului. Pentru moment, nu se cunosc  motivele pentru care fiul lui Florin Pancovici a comis gestul, iar Poliția Prahova a deschis o anchetă.
De-a lungul carierei, Florin Pancovici a strâns 90 de meciuri în prima ligă din România, marcând 11 goluri. A jucat la Petrolul, FC Bihor Oradea, Bucovina Suceava, Ceahlăul, FC Vaslui, Inter Gaz, Nistro Ostaci și Minerul Lupeni.
 Sebastian era elev in clasa a X a la  Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu