Cine este Unirea Bascov ? - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Cine este Unirea Bascov ?


Gata, misterul a  fost  dezlegat, adversarul Oltului  la baraj este  Argeşul.  O simlă  privire aruncată pe  clasamentul vecinilor de la Argeş,  ne arată că Unirea Bascov este echipa pe care campioana Oltului va trebui să o învigă dacă  doreşte să promoveze în Liga a III a

Cine este Unirea Bascov !

De câţi-va ani încoace, liderul la zi al campionatului de fotbal al ligii a IV-a Argeş, este Unirea Bascov. Diferenţa mare de puncte şi de valoare evident,  face din echipa din Bascov, o campioană judeţeană certă, chiar dacă, competiţia este doar la jumătate. Odată cu reorganizarea sistemului de promovarea, echipa din Bascov a  revenit în central atenţiei şi la  Olt. Vecinii de la Piteşti , adversari ai campioanei Oltului, reprezintă un  adversar  puternic şi nu concept să  nu promoveze în vară, dacă este să ne luăm după declaraţiile preşedintelui, Dan Pirciu.


Unirea Bascov este  antrenată de Adrian Dulcea, colegul şi prietenul lui Mircea Stan, antrenorul echipei, Vediţa Coloneşti, liderul de la Olt. Cei doi au fost colegi  pe vremea când evoluau în prima Ligă  la F C Argeş. Vă  reamintim că în vară, cele două echipe s-au întâlnit pe terenul celor din Bascov  intr-un meci amical. Partida s-a incheiat la egalitate 0-0.

La echipa argeşană  mai evoluează şi fostul internaţional  Iulian Tameş, fostul internaţional de tineret Robert Tufişi, precum şi Marian Sanda, Robert Dalu, jucători care pot face diferenţa. Partidele de pe teren propriu le disputa pe sintetic la Bradu

. Iată ce declară  preşedintele  Pirciu în presa argeşană “

Da, suntem ambiţioşi şi nu ne lăsăm până nu vom obţine promovarea. Experienţa ultimelor două tentative ratate ne-a învăţat, însă, ceva:  anume că ne trebuie neapărat o bancă de rezerve solidă, pe care să stea jucători de aceeaşi valoare ca şi titularii. În acest sens, în perioada intersezon vom mai aduce 3-4 jucători cel puţin la fel de valoroşi ca şi aceia care sunt acum în lot”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu