Slătioara, readuce fotbalul de calitate la Slatina ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Slătioara, readuce fotbalul de calitate la Slatina !


Conducerea  admnistrativă  şi  tehnică  a echipei de fotbal , Oltul Slătioara,  jucătorii , vă invită duminică la terenul 2 din cadrul Compexului sportiv 1 Mai  

Duminică se incheie sezonul la fotbalul judeţean. In majoritate competiţiilor, ultima rundă  se dispută, ca să fie la număr, ierarhia este stabilită mai dinainte, interesul dispărând şi el pe parcurs. Nu şi în cazul nostru. În cadrul ultimei etape, este programat un meci foarte intersant , aşteptat cu nerăbdare  de  cei care urmăresc fenomenul . Duminică, cu incepere de la ora 11,00, pe stadionul sintetic din cadrul Compexului sportiv 1 Mai se  va  disputa derbiul  seriei,  Oltul Slătioara locul doi, primeşte vizita liderului, Ceramica Oboga.  Practic,vor sta fată în faţă, cel mai prolific atac,  cu cea mai bună  apărare. Rezultatul de la Slătioara, poate schimba , sau nu,  podiumul !

Pentrul că partida dintre cele două  a devenit  de interes maxim, meritul, este în primul rând al celor de la Slătioara. Dacă pentru Ceramica, vârful clasamentului este ceva firesc, pentru gazde, parcursul în ultimele zece partide a făcut  din Oltul Slătioara o echipă ce impune respect. Cauzele aceste ascensiuni sunt multiple. Cele mai importante sunt, interesul crescut al  autorităţilor locale faţă de echipă, interes pe care multe echipe, partenere de serie, nu îl au şi  numirea  pe banca tehnică  a fostului  jucător al lui Gaz Metan Mediaşi şi Alro Slatina, Mircea Voicu . In ediţia trecută, Oltul Slătioara a reuşit  doar 10 succese din 29 de jocuri, anul acesta, la jumătatea competiţiei are 11, posibil 12 din doar 16 partide.



Ultima etapă / 17 decembrie 2017

Branco Brăncoveni – Academica Balş
Rapid Piatra Olt – A S Voineasa
Oltul Slătioara – Ceramica Oboga
Progresul Găneasa – Gloria Bistriţa
Viitorul Leoteşti – Unirea Pârşcoveni
A S Iancu Jianu – Unirea Piatra sat
Sporting Milcov – Ştiinţa Găvăneşti
Victoria Dobrun – A S Morunglav


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu